DVOSTRUKA IGRA, OBRT! Aleksandra i David su se DOGOVORILI? Ana Korać je ŽRTVA, nameštaljka! (FOTO)

Otkad je Aleksandra Subotić diskvalifikovana iz “Zadruge” zbog udaranja Mine Vrbaški, dogodio se preokret – David ju je u roku od nekoliko dana zaboravio, a zatim i otpočeo naoko strastvenu vezu sa Anom Korać. S obzirom na to da se sve dogodilo veoma brzo, mnogima cela priča deluje mutno, pa su krenule i teorije zavere.

Po jednoj od njih, cela ujdurma je u stvari dogovor i taktika Aleksandre i Davida, kako bi sebi osigurali mesto u finalu, i maksimalno skrenuli pažnju na sebe. Dakle, Subotićeva biva diskvalifikovana, da bi zatim postala aktivna na društvenim mrežama, na kojima će objavljivati potresne statuse o ljubavi nje i Davida. Dok ona pati, on nalazi drugu, to jest Anu Korać. Produkcija to vidi i u želji da pred kamerama ima novu dramu sa elementima telenovele, vraća Subotićevu u rijaliti. Oprobani recept, u stilu Slobe Radanovića, Kije Kockar i Lune Đogani.

Aleksandra se, dakle, vraća u “Zadrugu” i kreće telenovela – ona se bori da povrati Davida, Ana ludi, Dragojević u sredini, razapet između dve žene, kamere se ne skidaju sa njih. Deluje kao savršen scenario.

Po toj teoriji, Koraćeva je samo mamac, žrtva koja će na kraju izvući deblji kraj. Sa druge strane, postoji i varijanta da je i Ana saučesnik u taktici, jer i sama dobija značajan prostor pred kamerama, kao “otimačica” tuđih verenika (čitaj: nova Luna Đogani).

Naravno, sve je ovo u domenu teorije, posebno s obzirom na to da Davida mnogi osuđuju, pa i Aleksandrin otac Karađorđe Subotić.

U jednostavnijoj verziji, Aleksandra je ta koja jednostavno pokušava da se vrati u “Zadrugu”, kako bi nastavila igru, mada većina gledalaca i dalje smatra da je ona sasvim iskrena u svojim emocijama prema Davidu.

Šta vi mislite?

 

Izvor: srbijadanas.com

Post Author: zadruga2

Leave a Reply

Your email address will not be published.