ĐANIJEVI SINOVI ULAZE VEČERAS U ZADRUGU!? Otac navija za njih, a devojke ni ne slute!

Radiša Trajković Đani otkrio je da njegovi sinovi Marko i Miloš ulaze u “Zadrugu 2”.

Folk pevač ima otvoren odnos sa sinovima, nema ništa protiv da njegovi naslednici uđu i rijaliti i imaju seksualne odnose pred milionima.

“Ja sam neko ko je uvek imao otvoren odnos sa svojom decom i uvek pričamo o svemu. Što se rijalitija tiče, ja ne bih imao ništa protiv da moji sinovi uđu u “Zadrugu 2”, a mislim da će se to uskoro i desiti. Šta bi im falilo?! Mladi su, lepi, život je pred njima, a unutra ima mnogo dobrih cica.

Što se mene tiče, neka uđu unutra i neka je*u Staniju i Lunu ako im se ćefne, meni to ništa ne bi smetalo. Pogotovo ovog starijeg sina Miloša teram da uđe i da isprangija malo ove klinke unutra”, rekao je Đani za Srpski Telegraf.

Oni su odrastali kao i svi njihovi vršnjaci. Dešavalo se, naravno, i da popiju malo u gradu i dođu kući kontuzovani, ali to nije ništa strašno. Dešava se svima. Ali što se tiče nekih tuča i sličnih stvari, nikada nisam sa tim imao problema kada su oni u pitanju. Pre se dešavalo da se na mojim nastupima u kafanama i klubovima ljudi pijani pobiju, pa nastane pravi haos. Ali sam se u tim situacijama trudio da smirim strasti bar preko mikrofona koliko god mogu, ali je bitno, naravno, i da je tu gde radim obezbeđenje uvek spremno da reaguje kako niko ne bi bio povređen – rekao je pevač.

Izvor: espreso.rs

Post Author: zadruga2

Leave a Reply

Your email address will not be published.