A šta Luna radi…

Luna Đogani, poznata po ljubavnom trouglu iz prve sezone koristi poslednje dane na slobodi pred ulazak u najveći rijatili do sada Zadrugu 2. Luna je poslednje dane provela na odmoru u Instabulu u pratnji majke Anabele dok je na svom instagram profilu okačila zanimljivu sliku (koja verovatno nije napravljena u Instanbulu? )

Iako su je i ranije povezivali sa njim ona i dalje tvrdi da su samo bliski prijatelji. Madjutim Luna je na svom instagram profilu objavila fotografija i emotivnu posvetu Gastozu.

Poruku prenosimo u celosti:

Danas je teško naći osobu koja te ispunjava u smislu da se osećaš 100% svoj i da nemaš zašto da se stidis zbog toga ko si i šta si. Koja će da uradi sve da ti budeš srećan i neće traziti ništa zauzvrat. Samo želi da vidi tvoj osmeh na licu. On je moj prijatelj, i kad vidite da se smejem onako iskreno i ludo to je zbog njega. Jednostavno on zna da me nasmeje. Nikada me nije izdao, nije se “oprao” od mene kada su svi to uradili, i kada je mogao… ali nije. Ostao je uz mene i izvukao me iz crne rupe u kojoj sam se našla. I zato ovog čoveka ću zauvek hvaliti i držati pored sebe, jer naše prijateljstvo je nešto sto nema cenu i retko je. Hvala ti sto si mi ulepšao poslednje dane na slobodi i sto odlazim tamo puna ljubavi i pozitivne energije. Voli te tvoja Luna Galence ❤️ Uskoro očekujte i nešto novo od nas

 

 

Post Author: zadruga2

Leave a Reply

Your email address will not be published.