Kija OPET u Slobinom krevetu! Objavila sliku a OVO je odalo! (FOTO)

Pobednica prve Zadruge, Slobina bivša devojka, bivša stjuardesa i novopečena pevačica opet provocira na instangramu svojim objavama.

Da podsetimo, pre nedelju dana je objavila slike u minijaturnom bikiniju sa Sejšela, o čemu smo pisali ovde: Kija u minijaturnom bikiniju na Sejšelima! (FOTO)

Medjutim ovo nije jedina provokacija ovakvog tipa, naime na svom story-ju je objavila sliku u krevetu sa plišanim zekom. Ono što je zanimljivo u vezi ove slike je da je to u stvari Slobina igračka!

Sudeći po majici koju nosi na slici, kao i frizuri, možemo zaključiti da je slika od onog dana, kada se pevačica prvi put našla oči u oči sa svojim advokatom i tadašnjim suprugom, kako bi potpisali papire za razvod.

Ono što je sigurno je da pobednica “Zadruge” ovo nije slučajno uradila, već da namerno provocira i Slobodana i javnost, a zbog čega videćemo u narednim danima.

Da li je to možda zbog nezvaničnih najava da će Sloba ući u Zadrugu u novembru sa novom devojkom, o čemu smo pisali ovde: Sloba ulazi u Zadrugu u novembru sa novom devojkom! (FOTO)

Polgedajte slike pa procenite sami!

printscreen Instangram
printscreen Instangram

 

Post Author: zadruga2

Leave a Reply

Your email address will not be published.