Misterija dana. Otkrivamo ko je Luni poslao poklon! (FOTO)

Tema koja od sinoć zaokuplja najveću pažnju na društvenim mrežama (bitnija i sherovanija od novog zakona o porodiljskom bolovanju) je pitanje nad pitanjima. Ko je poslao Luni poklon?

Naime, na jučerašnji dan pre tačno godinu dana Luna i Sloba su otpočeli vezu. Ispostavilo se kasnije da je ovaj momenat doneo i privukao gledaoce do samog kraja prve sezone. Skoro sva jučerašnja dešavanja u Zadruzi su bila u slavu dogadjaja koji je u stvari i obeležio prvu sezonu i pospešio uspeh celog projekta.

FOTO: YOUTUBE printscreen

Obeležavanje je počelo još u ponoć kada se Sloba našao u ulozi Drveta mudorsti i imao priliku da postavi Luni najrazličitija pitanja. Luna je takodje tražila da se u toku dana pusti pesma koju su Sloba i ona proglasili zajedničkom.

Produkcija je uslišala Luninu želju i tokom dana pustila pesmu, nakon čega se Luna vidno uzbudila i zamalo zaplakala.

Tokom večeri u studiju je gostovao i Lunin otac Gagi Djogani, koji se i nije baš snašao u branjenju njegove mezimice.

No, vrhunac same godišnjice desio se tačno u minut do ponoći kada je produkcija javila Luni da dodje do drveta mudrosti i tamo preuzme poklon. Luni je kod Drveta Mudrosti predat poklon u vidu paketa u kojem su bile ruže, zatim čokolada, a uz sve to su bili i crveni baloni. Uz poklon nije stigla i poruka, ali je i Luna je od trenutka kada je primila poklone bila sumnjičava prema tome da bi joj uopšte Sloba poslao bilo šta. Nije mogla da sakrije oduševljenje (potajno se nadajući da je poklon dobila od Slobe iako je znala da je to malo verovatno). Celo veče je bila vidno raspoložena i sreću delila sa ostalim zadrugarima.

Video snimak preuzimanja poklona i razgovora sa Drvetom pogledajte ovde:

Društvene mreže su se usijale od komentara i teorija.

Mnogi su poverovali da je Sloba stvarno poslao poklon, medjutim on je to demantovao na svom instangram profilu sa podrugljivim komentarom “Not me”

FOTO: Instangram printscreen

 

Medjutim već u ranim jutarnjim satima misterija je razrešena. Prema pisajnu portala srbijadanas.com poklon su joj poslali članovi njenog fan pejdža. O tome govori u prilog i ovaj kometar izvesne Fadile Smajic.  Kako navodi sa poklonom je poslata i čestitka ali ju je produkcija lukavo “zaboravila” da preda zajedno sa poklonom.

FOTO: Instangram printscreen

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Fadilom i potvrdimo ovu informaciju, medjutim nije odgovarala na naše poruke.

 

Zapratite našu FB stranicu i budite u toku. Mi pišemo drugačije vesti.

 https://www.facebook.com/zadruga2.org/

 

 

 

Post Author: zadruga2

1 thought on “Misterija dana. Otkrivamo ko je Luni poslao poklon! (FOTO)

    Slavka

    (September 14, 2018 - 1:55 pm)

    Ja ipak mislim da je poklon dobila od Slobe, a ovi samo hteli da je utese i skrenu paznju da ona ne bi patila i dalje za njim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.