Damir išao na ušivanje? Luna mu flašom razbila glavu?

Luna i Damir su sinoć imali okršaj koji je sudeći po komentarima na društvenim mrežama  privukao veliku pažnju gledalaca. Zanimljivo je to da skoro ni jedan portal (izuzev par izuzetaka) nisu objavili ovu vest.

Naime Luna Djogani je naprosto poludela kada joj je Damir spomenuo majku Anabelu Atijas.

“Da me ostaviš na miru jer preko mene nećeš dobiti nikakvu reklamu” rekla je Luna nakon čega joj je Damir odgovorio: “Već sam to dobio. Ko Anabela, ima Boga, ima Boga”. Nakon ove rečenice Luna je zgrabila flašu i pogodila Damira u glavu. Obezbedjenje je brzo reagovalo i sprečilo dalji okršaj.

“Ti spominješ moju mamu, pi.ka ti materina. Ne spominj mi mamu. Stoko jedna, ništa ti nisam uradila. Ide zamnom i maltretira me sve vreme. Glavu ću ti polomiti pa nek me izbace” rekla je Luna dok ju je obezbedjenje smirivalo.

Video same svadje nije dostupan na zvaničnoj Jutjub stranici Zadruge, obajavljen je samo kratak reklo bi se nastavak rasprave u kojem Lepi Mića (a ko bi drugi 🙂 ) i Bora brane Lunu.

POVEZANE VESTI:

Anabela i Andrej u policiji! Svadja zbog Lune? Nameštaljka?

Video možete pogledati ovde:

 

Mnogobrojni komentari na društvenim mrežama su bili upravo da je Damir tokom noći završio u bolnici na previjanju glave i da produkcija štiti Lunu.

Prenosimo Vam neke od komentara:

-Da vidimo dali je produkcija zastitila lunu udarila je Damira flasom dali ce biti kaznjena!

U njenom ugovoru stoji da ne može biti kažnjavana. Znači obzirom da je na psihijatrijskom lečenju i lekovima neće izaći dok nekome ne razbije glavu kao Damiru (išao na ušivanje glave), ili nekoga ne tresne lopatom iz štale ili nožem iz kuhinje. Kazne neće biti i tada će valjda izaći napolje u pratnji policije

Trebala je van odmah ali je zasticena!
– Dal je on nju udario bio bi kažnjen a znamo Šta su Maci radili i niko nije bio kažnjen.
SCREENSHOT FACEBOOK

 

Ako nas do sad niste zapamtili

Preporučujemo vam da zapratite našu FB stranicu, jer mi pišemo drugačije vesti 🙂

https://www.facebook.com/zadruga2.org

 

 

 

Post Author: zadruga2

Leave a Reply

Your email address will not be published.