Da li je i vama ovo smešno? PARODIJA! Momci iz Dnevnjaka imitirali Milana novinara i Mikija iz Kupinova (VIDEO)

Ekipa Dnevnjaka je nakon nešto više od 2 meseca pauze izbacila dva nova videa na drušvenoj mreži Jutjub.

Kako je glavna tema u srpskoj virtuelnoj društvenoj zajednici Zadruga 2, tako su i oni obradili temu društvenog fenomena u Srbiji – rijaliti programa. Ovo im je svakako pomoglo da se nadju na 3. mestu trending liste Youtube mreže u Srbiji (treći najpoularniji video u ovom trenutku u Srbiji). Da li su opravdali prethodne uspehe ostavljamo na vama da procenite.

Na samom Jutjubu se javila rasprava da li je ovo zaista smešno ili samo trend koji omogućava više pregleda pa samim i veću popularnost.

Ovo su neki od komentara:

Meni je ovo super od strane dnevnjaka, ali nas humor se pretvorio u ismevanje rijalitija, zar i to nije neko pracenje rijalitija na kraju..?
Ali bilo je i onih koji drugačije razmišljaju:
mozes ostati neinformisan. Bukvalno nista nema na pinku da se gleda vec godinama. Svesno ljudi gledaju, ja ne znam nista o zadruzi a tv u sobi koristim samo za igranje igrica nije prikacen za antenu ili kablovsku. A internet ti nece prikazati te rijalitije osim ako nisi pretrazivao nesto vezano za njih. Poyy
Foto: Screenshot YOUTUBE

U prvom videu, koji trenutno broji 127000 prikaza, imitiraju Milana i Mikija – učesnika Zadruge 1, a sada deo samog projekta Zadruge 2.

Pogledajte:

 

U drugom videu objavljenom danas ima 40 000 pregleda a objavljen je danas, pogledajte:

POVEZANE VESTI:

 

Ako nas do sad niste zapamtili

Preporučujemo vam da zapratite našu FB stranicu, jer mi pišemo drugačije vesti 🙂

https://www.facebook.com/zadruga2.org

Post Author: zadruga2

Leave a Reply

Your email address will not be published.