Baka Prase: “Cenzurišu me, moram da pravim video o Kiji da bih imao preglede” (VIDEO)

Poznati jutjuber Baka Prase koji je prvi objavio da je Kijina prva pesma plagijat, napravio je novi video klip u kome radi recenziju pesme POTPIS.

Kako je davao komentare na razne delove pesme i spota, krajnji utisak mu je da je nova pesma Potpis definitivno bolja od prve pesme  o kojoj smo već pisali (KIJA FEAT MINISTARKE – NE VRACAM SE NA STARO).

O čemu smo pisali saznajte ovde:

Šok! Kijina pesma plagijat! Evo dokaza (VIDEO)

Ono što je zanimljivo u vezi sa ovom recenzijom je da je u jednom trenuku nakratko odlutao sa teme i objasnio kako je njegov video u kome posećuje svoje fanove (subscribe-ove – kako ko voli 🙂 ) i deli im poklone cenzurisan, i da je od strane youtube-a proglašen za “Age restricted video”  kao i to da mora da pravi video klipove o Kiji za koju zna da neće dobiti neku vrstu cenzure, kako bi video došao do gledalaca.

Preporučujemo Vam da odlgedate ceo video, a ukoliko želite da vidite deo u kome priča o youtube cenzuri premotajte na 2:48

 

 

Ako nas do sada niste zapamtili,

Preporučujemo vam da zapratite našu FB stranicu, jer mi pišemo drugačije vesti 🙂

https://www.facebook.com/zadruga2.org/

 

 

 

Post Author: zadruga2

1 thought on “Baka Prase: “Cenzurišu me, moram da pravim video o Kiji da bih imao preglede” (VIDEO)

    Smilja

    (September 15, 2018 - 12:37 am)

    Ko je ova sto kaze da je baka, meni nista nije jasno Ali da ima brisanja komentara ima. Meni to stalno rade na blicu. Molim objavite komentar hvala

Leave a Reply

Your email address will not be published.